logo

Magyarnak lenni büszke gyönyörűség

Nagy Szent Akarat


Igazságok-Hazugságok

 

 

 

 

 

 

https://kuruc.info/r/56/154374/

https://kuruc.info/r/56/154450/

https://kuruc.info/r/6/154502/

https://kuruc.info/r/6/154586/

https://kuruc.info/r/6/154614/

 

 

 

A holokauszt trójai falóként való alkalmazása a keresztény társadalmakban

·                         Publicisztika

|

Az írásom elején tisztázni szeretnék három dolgot.

- Vajon a hatmilliós zsidó holokauszt a világ legnagyobb hazugsága? Lehetséges, hogy a zsidóság azért ragaszkodik görcsösen ehhez a misztikus számhoz, mert a vallásos könyveikben le van írva, akkor alapíthatják újra Izraelt, ha hatmillió zsidó ember pusztul el úgy, ahogy a holokausztban állítják? Ha a mitikus szám nem bizonyul igaznak, Izrael állam alapításának szakrális indoka megszűnik létezni.

- A holokauszt, mint propagandaeszköz, a keresztény társadalmak felmorzsolásában trójai falóként működik. A bank-, pénz- és hitelrendszer mögött ez a leghatékonyabb fegyver.

- Ezeket a tényeket soha nem tudnám alátámasztani bizonyítékokkal, ha nem lennének reálisan gondolkodó, humánus, objektív zsidó emberek.

Ezúton is köszönöm a segítségüket. Ők azok, akik a szabadságukat, vagy akár az életüket is feláldozzák az igazságért. Az írásom ezáltal nem vallási vagy faji eredetű kritikát tartalmaz, hanem egészen másról szól. Az igazságról.

Néhány éve különös rendezvényre kerül sor Magyarországon. Ez az úgynevezett "Élet menete" esemény. Felfoghatnánk ezt megemlékezésnek is, de egyre jobban kezd egy cionista erődemonstrációvá válni az egész.

Ezzel kapcsolatban néhány helyszínt szeretnék bemutatni, amelyek kulcsfontosságúak ebben a magyargyalázó erődemonstrációban. Természetesen nem az a célom, hogy mindenki aléltan zuhanjon a depresszió mocsarába. Inkább az a célom, hogy szépen dokumentálva megmutassam, mennyire bántó az, ahogy idiótának néznek bennünket a cionista zsidók. Pontosabban fogalmazva a zsidó maffia.

Az "Élet menetének" szabott útvonala van a Dohány utcai zsinagógától a "Duna parti cipőkig". Aztán Auschwitzban ér véget, ahová a résztvevők kisebbik része zarándokol el. Szóval kezdjük a "menetet" a Dohány utcai zsinagógában. Ezt az épületet csodálatosan felújították (a pénz döntő többségét a magyar állam, azaz mi adtuk közpénzből).

Az ördög mindig a részletekben rejtőzik, tartja a mondás. Ennek szellemében kicsit mélyedjünk el a részletekben! A menetet kezdjük el a templom legelején, az első soroktól. A padokon réztáblák jelölik, kinek hol található a helye. A helyek templombeli helyzete egyfajta rangsort mutat. Sok az ismerős név... Feldmájer Péter padja mögött a második sorban találkozunk Tasnádi Péter helyével.